1.05.2018

karácsonyi ajándékozás

 
Forrás: beautyand-lifestyle.blogspot.hu

Anna, a Wings Horns Hooves írójától kaptam még ezt a kis karácsonyi ajándékot. Hiába múlt el már "rég" karácsony, azért még kitöltöm és nem várom meg vele a 2018-as karácsonyt.

Köszönöm Anna, hogy rám is gondoltál és azt is, hogy még mindig fellátogatsz a blogomra, ami már egy kicsit azért kihalt... ♥

Szabályok
  • 1. Köszönd meg annak, akitől/akiktől kaptad az ajándékot, és linkeld be Őt/Őket.
  • 2. Írd le, hogy neked mit jelent a karácsony, mit szeretsz benne.
  • 3. Írd le a szabályokat, hogy akiket te megjelölsz, ők is tudják, hogy miket kell betartani.
  • 4. Linkelj be egy karácsonyi zenét.
  • 5. Sorold fel azokat a bloggereket, akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz hozzá pár kedves szót.
  • 6. Illesz be egy karácsonyi képet, lehet saját is. (Ezt a képet bárhova beillesztheted.)
  • 7. Tüntesd fel a képet.
Az első pontot már teljesítettem, de azért még egyszer köszönöm! ^^

Írd le, hogy mit jelent neked a karácsony és mit szeretsz benne!

A karácsony nekem kiskoromban csupán azt jelentette, hogy lesz a születésnapom, azonban mára ez egy kicsit megváltozott. Ilyenkor mindig otthon vagyunk és a szűk családi körben töltjük a karácsonyt. Ez volt az első évem, hogy nem otthon lakom, hanem egy teljesen másik városban és jó volt hazamenni karácsonyra, bár idén (2017-ben) nem nagyon volt meg az a karácsonyi feeling nálam, de majd talán 2018-ban az is meglesz.
Karácsonyban leginkább a hangulatot, a finom ételeket és a fenyőfát szeretem, persze az sem utolsó dolog, ha karácsonykor esik a hó és minden fehér.

Linkelj be egy karácsonyi zenét!

Mint tudjátok én ilyen kis kpop fan vagyok, ezért egy kpop számot is választottam, csakhogy ne csalódjatok bennem. 

Sorold fel azokat a bloggereket, akiknek adni szeretnéd ezt az ajándékot, akiket ténylegesen megajándékoznál, és fűzz hozzá pár kedves szót!

Hm... Én most csak egy embernek szeretném továbbadni ezt a kis ajándékot, és az pedig a lonelysirens írója, Lynn. Szeretem olvasni a cikkeid, szóval reménykedem, hogy a jövőben lesznek még ilyen fajta bejegyzéseid akármilyen témában is legyen az a kis cikkecske (legyen az KPOP, vagy feminista cikk).  

Illesz be egy karácsonyi képet!


Kép forrása: pinterest

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png