11.27.2017

The Tea Break Award


Sziasztok Bogyócák! 

Elég rég nem voltam erre, de ezentúl valószínűleg többet leszek, ebben a hónapban sajnos nem tudtam blogolni, mert sokat utaztam az otthonom és BP között, azonban most karácsonyig BP-n ragadok és barátaimmal már beterveztem pár dolgot, szóval lehetséges, hogy írni fogok egy kis beszámolót ezekről a találkozásokról. Ma azonban egy Díjjal érkeztem, amit Minától kaptam, köszönöm a díjat, elég rég kaptam ilyent és mindig örülök az ilyesmiknek. Még egyszer nagyon köszönöm~ ♥!

Szabályok
 1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
 2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
 3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
 4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
 5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. +1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

 "Mind furcsák vagyunk. Mindannyian.
Nincs olyan személy ezen a földön, akinek ne lenne valami fura jellegzetessége."
/Jessica Park/                        


Mina kérdései: 
1. Hogy képzeled el a világot 10 év múlva?
Hm... Úgy gondolom az emberek sokkal bunkóbbak lesznek egymással, a technika fejlődésével együtt sokkal ridegebbek lesznek az emberek egymással(?). Sajnos nem igazán tudok ennyire előre gondolkodni.

2. A blog írásán kívül próbálkoztál már regény, novella, vagy bármilyen más műfajjal?
Igen, még régebben írtam fanfiction-öket, de abbahagytam, mert nem éreztem, hogy jó író lennék. Azonban idén ismét megpróbálkoztam pár fici-novellával, amit lehet, hogy majd publikálok, ha van rá igény és ha átírtam benne pár részt. 

3. Meséld el a legjobb élményt, ami eddig történt veled!

Sajnos nagyon pesszimista vagyok, így minden kisebb sikeremnek (vagy épp szerencsének) örülök. Kpoperként egyik legjobb élményem a magyarországi Teen Top koncert, mivel személyesen is találkozhattam a fiúkkal és még L. Joe-t is láthattam. ♥ 
Az egész úgy történt, hogy fb-n meg lehetett osztani egy posztot, amivel VIP jegyeket lehetett nyerni a TT koncertre és mint a többi kpopper én is megosztottam, de ezután nem is foglalkoztam vele, mert pesszimista ember lévén "úgyse én nyerem meg". Azon a napon, amelyiken a nyerteseket hirdették pont itthon voltam betegen, és egyik ismerősöm, chinatsu írt, hogy nézzek fel a Popcorn FB oldalára, mert én nyertem meg az egyik jegyet. És hát igaza volt; én voltam az egyik. Azóta is áldom a szerencsémet, hogy személyesen, közelről láthattam őket. ♥

4. Hogyan ünnepled a karácsonyt? Elutaztok valahova családilag, vagy otthon beszélgettek?

Általában itthon töltjük a karácsonyt, mert akkor van a születésnapom, azonban néha elmegyünk unokatesómékhoz, hogy együtt, egy nagy családként ünnepeljünk. Ilyenkor általában beszélgetünk, társasozunk, kártyázunk, filmezünk és jókat eszünk.

5. Kivel (akár halott vagy élő) szeretnél a legjobban találkozni?

Akármennyit gondolkozom, akkor is csak egyetlen egy embert mondanék és az: Lee Donghae. ♥

6. Mi az ideális munkád?

Fotósnak tanultam, és örülnék neki, ha sikerülne elhelyezkedni az itthoni piacon, azonban ez nagyon nehéz, hiába van róla papírom... Túl sok a magyar fotós, lol. Fotósként pedig fotóriporter lennék a legszívesebben. :)

7. Mi az a három dolog, ami a legboldogabbá tesz téged?
 1. zene - lenyugtat és boldoggá tesz
 2. Lily - a kiskutyám (yorkie)
 3. barátaim - mert lökött, idióta az összes ♥
8. Ha te rendeznél egy filmet, mi lenne a téma, a szereplők, a helyzet, a világ? Mondj el róla mindent!
Hm... Magamat ismerve, valami fantasy-t rendeznék, sok-sok vámpírral, lol. (Imádom a vámpíros filmeket.) Azt hiszem, ezen még többet kéne gondolkodnom, lol.

Az én kérdéseim:
 
 1.  Ennyi idősen mit mondanál a gyerekkori énednek? 
 2. Ha lehetőséged nyílna rá, hogy egy könyvet írhass, milyen témában írnád? Milyennek képzeled el a tökéletes főszereplőket?
 3. Ha egy film/sorozat/könyv főszereplője lehetnél, milyen karaktert alakítanál szívesen?
 4. Ki a példaképed, és miért pont ő?
 5. Ha egy tárgy lennél, mi lennél szívesen?
 6. Ha elmennél egy jóshoz és csak egy kérdésed lehetne, mit kérdeznél meg?
 7.  Milyen számodra a tökéletes lakás/szoba? 
 8. Ha bárhova ingyen utazhatnál a világon, melyik 3 országba utaznál el szívesen és mit néznél meg ott?
Jelöltjeim:
 Az én jelöltjeim; Lynn; Becca és Mo. Remélem kitöltitek majd ti is. ♥


Sok-sok boldogságot kívánok a jelöltjeimnek és persze az olvasóimnak is. ♥ Remélem, hogy a jövőben mindannyian sikeres és boldog emberek lesztek. ♥

(ezt csak úgy, mert Yanan és Hongseok ♥)

11.03.2017

hi!


Sziasztok bogyócák!

Köszöntelek titeket az új blogomon, a Paper Umbrella-n! Igen, igen, mindig ilyen fura címeket adok a blogomnak, de nem tehetek róla! Hatalmas SJ fan vagyok.Vagyis, remélem annak mondhatom magam, lol.

Be kell vallanom, hogy már régóta gondolkodtam a költözésen, de nem volt szívem otthagyni a gp-t, azonban új helyet is akartam, vagyis nagyjából valami újat - 2009-ben itt, blogspoton kezdtem el blogolni -, tehát így született meg ez a kis blog.

Igazából nem tudom, miért pont Yesung szóló számának a címét választottam címként... De tény, hogy órákig képes vagyok csak ezt az egy dalt hallgatni. Valószínűleg borús hangulatban is voltam, mikor ezt választottam, mert először nem így neveztem el, de valami kattant bennem és inkább ezt "választottam". Mondjuk, hogy a sors intézte így, lol.

Mivel új helyre költöztem, új témákban is lesznek bejegyzéseim, nem csak a szokásos, régi írásaim. Természetesen, lesznek olyan posztok is, mint a féléves Kpop MV bejegyzéseim, és még egy csomó régi projektem is felelevenítem, lesznek, amiket újraírok, stb...

Remélem itt is velem maradtok majd és olvasni fogtok! ♥

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów
CREDITS
Png