#Kindle

Sziasztok Bogyócák ~ ^^

Végre összekaptam magam és nekiálltam ennek a bejegyzésnek. Régóta szerettem volna írni, csak sajnos nem jöttek a szavak... Leginkább twitteren vagyok elérhető,  ott viszont próbálok hamar válaszolni, szóval ha kerestek, ott megtalálhattok.

Ma egy számomra érdekes dologról fogok írni; az olvasásról.  Általános iskola 7. osztályában kezdtem el olvasni, akkor szerettem meg a könyveket, azonban az utóbbi években eléggé keveset olvasok, mert nincs rá időm, vagy épp a könyvet nem tudom magammal cipelni, vagy pedig nem volt időm könyvtárba menni, ezért is döntöttem úgy, hogy veszek egy Kindle-t.
Azt kell mondjam nagyon jó kis kütyü. Hiányzik még a könyv, de már 1 hónapja együtt vagyunk a kicsikémmel, Yukival. Azért Yukinak neveztem el, mert fehér a picike. ♥

Elég bénán fotóztam le, de azért így is látszik, lol.
Ő egy Amazon Kindle 8 (2016) lenne.
Kijelző: 6" elektronikus papír kijelző, 167 ppi felbontású
Mérete: 160 mm x 115 mm x 9,1 mm
Tömege: 161 gramm
Tárhely: 4GB

Egyetlen egy "baj" van vele, nem lehet fényerőt állítani rajta, így csak kislámpa mellett tud olvasni vele az ember... De nem hinném, hogy ez nagy gond lenne, legalábbis én már hozzászoktam.
Van olyan Kindle is, amin lehet fényerőt állítani, viszont az drágább és nem biztos, hogy jobban megéri, csak ezért többet fizetni érte, de aztán kinek, mi. ^^

Mikor rendeltem kicsit utánanéztem, miket tud és nem hittem el, hogy 2-3 hetet is kibír egy feltöltéssel, de igaz, kibírja! Legalábbis én 2 hete töltöttem utoljára és még mindig bírja. Amúgy a képernyője tükröződésmentes, így nem zavaró, ha rávilágít a lámpa, stb.

Ha valaki gondolkodik egy Kindlen, akkor erőteljesen ajánlom. ^^  Én nagyon megszerettem. ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.