hi!


Sziasztok bogyócák!

Köszöntelek titeket az új blogomon, a Paper Umbrella-n! Igen, igen, mindig ilyen fura címeket adok a blogomnak, de nem tehetek róla! Hatalmas SJ fan vagyok.Vagyis, remélem annak mondhatom magam, lol.

Be kell vallanom, hogy már régóta gondolkodtam a költözésen, de nem volt szívem otthagyni a gp-t, azonban új helyet is akartam, vagyis nagyjából valami újat - 2009-ben itt, blogspoton kezdtem el blogolni -, tehát így született meg ez a kis blog.

Igazából nem tudom, miért pont Yesung szóló számának a címét választottam címként... De tény, hogy órákig képes vagyok csak ezt az egy dalt hallgatni. Valószínűleg borús hangulatban is voltam, mikor ezt választottam, mert először nem így neveztem el, de valami kattant bennem és inkább ezt "választottam". Mondjuk, hogy a sors intézte így, lol.

Mivel új helyre költöztem, új témákban is lesznek bejegyzéseim, nem csak a szokásos, régi írásaim. Természetesen, lesznek olyan posztok is, mint a féléves Kpop MV bejegyzéseim, és még egy csomó régi projektem is felelevenítem, lesznek, amiket újraírok, stb...

Remélem itt is velem maradtok majd és olvasni fogtok! ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.