The Tea Break Award


Sziasztok Bogyócák! 

Elég rég nem voltam erre, de ezentúl valószínűleg többet leszek, ebben a hónapban sajnos nem tudtam blogolni, mert sokat utaztam az otthonom és BP között, azonban most karácsonyig BP-n ragadok és barátaimmal már beterveztem pár dolgot, szóval lehetséges, hogy írni fogok egy kis beszámolót ezekről a találkozásokról. Ma azonban egy Díjjal érkeztem, amit Minától kaptam, köszönöm a díjat, elég rég kaptam ilyent és mindig örülök az ilyesmiknek. Még egyszer nagyon köszönöm~ ♥!

Szabályok
 1. Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
 2. Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illesz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
 3. Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
 4. Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
 5. Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, s magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod. +1. Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek.

 "Mind furcsák vagyunk. Mindannyian.
Nincs olyan személy ezen a földön, akinek ne lenne valami fura jellegzetessége."
/Jessica Park/                        


Mina kérdései: 
1. Hogy képzeled el a világot 10 év múlva?
Hm... Úgy gondolom az emberek sokkal bunkóbbak lesznek egymással, a technika fejlődésével együtt sokkal ridegebbek lesznek az emberek egymással(?). Sajnos nem igazán tudok ennyire előre gondolkodni.

2. A blog írásán kívül próbálkoztál már regény, novella, vagy bármilyen más műfajjal?
Igen, még régebben írtam fanfiction-öket, de abbahagytam, mert nem éreztem, hogy jó író lennék. Azonban idén ismét megpróbálkoztam pár fici-novellával, amit lehet, hogy majd publikálok, ha van rá igény és ha átírtam benne pár részt. 

3. Meséld el a legjobb élményt, ami eddig történt veled!

Sajnos nagyon pesszimista vagyok, így minden kisebb sikeremnek (vagy épp szerencsének) örülök. Kpoperként egyik legjobb élményem a magyarországi Teen Top koncert, mivel személyesen is találkozhattam a fiúkkal és még L. Joe-t is láthattam. ♥ 
Az egész úgy történt, hogy fb-n meg lehetett osztani egy posztot, amivel VIP jegyeket lehetett nyerni a TT koncertre és mint a többi kpopper én is megosztottam, de ezután nem is foglalkoztam vele, mert pesszimista ember lévén "úgyse én nyerem meg". Azon a napon, amelyiken a nyerteseket hirdették pont itthon voltam betegen, és egyik ismerősöm, chinatsu írt, hogy nézzek fel a Popcorn FB oldalára, mert én nyertem meg az egyik jegyet. És hát igaza volt; én voltam az egyik. Azóta is áldom a szerencsémet, hogy személyesen, közelről láthattam őket. ♥

4. Hogyan ünnepled a karácsonyt? Elutaztok valahova családilag, vagy otthon beszélgettek?

Általában itthon töltjük a karácsonyt, mert akkor van a születésnapom, azonban néha elmegyünk unokatesómékhoz, hogy együtt, egy nagy családként ünnepeljünk. Ilyenkor általában beszélgetünk, társasozunk, kártyázunk, filmezünk és jókat eszünk.

5. Kivel (akár halott vagy élő) szeretnél a legjobban találkozni?

Akármennyit gondolkozom, akkor is csak egyetlen egy embert mondanék és az: Lee Donghae. ♥

6. Mi az ideális munkád?

Fotósnak tanultam, és örülnék neki, ha sikerülne elhelyezkedni az itthoni piacon, azonban ez nagyon nehéz, hiába van róla papírom... Túl sok a magyar fotós, lol. Fotósként pedig fotóriporter lennék a legszívesebben. :)

7. Mi az a három dolog, ami a legboldogabbá tesz téged?
 1. zene - lenyugtat és boldoggá tesz
 2. Lily - a kiskutyám (yorkie)
 3. barátaim - mert lökött, idióta az összes ♥
8. Ha te rendeznél egy filmet, mi lenne a téma, a szereplők, a helyzet, a világ? Mondj el róla mindent!
Hm... Magamat ismerve, valami fantasy-t rendeznék, sok-sok vámpírral, lol. (Imádom a vámpíros filmeket.) Azt hiszem, ezen még többet kéne gondolkodnom, lol.

Az én kérdéseim:
 
 1.  Ennyi idősen mit mondanál a gyerekkori énednek? 
 2. Ha lehetőséged nyílna rá, hogy egy könyvet írhass, milyen témában írnád? Milyennek képzeled el a tökéletes főszereplőket?
 3. Ha egy film/sorozat/könyv főszereplője lehetnél, milyen karaktert alakítanál szívesen?
 4. Ki a példaképed, és miért pont ő?
 5. Ha egy tárgy lennél, mi lennél szívesen?
 6. Ha elmennél egy jóshoz és csak egy kérdésed lehetne, mit kérdeznél meg?
 7.  Milyen számodra a tökéletes lakás/szoba? 
 8. Ha bárhova ingyen utazhatnál a világon, melyik 3 országba utaznál el szívesen és mit néznél meg ott?
Jelöltjeim:
 Az én jelöltjeim; Lynn; Becca és Mo. Remélem kitöltitek majd ti is. ♥


Sok-sok boldogságot kívánok a jelöltjeimnek és persze az olvasóimnak is. ♥ Remélem, hogy a jövőben mindannyian sikeres és boldog emberek lesztek. ♥

(ezt csak úgy, mert Yanan és Hongseok ♥)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Created by Agata for WioskaSzablonów. Technologia blogger.